Laga, snickra, garanti

Om kajaken går sönder, då är det normalt 2 års garanti på kajaken själv från TAHE och 1 års garanti på komponenter från deras underleverantörer (roder,,,,). Men om du har en gammal kajak och inte vill laga själv, kolla då med oss så får vi se vad som kan göras.

Eller vill du justera din sits eller sittbrunnsöppning, kanske bättre benstöd, en hållare till kompassen eller något annat, kolla med oss om vi kan hjälpa till med det. Eller bygger du en kajak själv och vill ha ett tips, eller får du inte isär din delbara paddel efter vintern. Hör av dig då.

Kajak i Norrort har en liten verkstad där åtminstone två riktiga kajaker byggts, se nedan min Isfjord efter ritning av Björn Thomasson och en barnvariant av min forskajak.

  
Nästan färdig, luckor och lite annat återstår    Färdig kajak, den flöt och höll balansen. Har nu använts flitigt i 5 år.


Gissa vilken som är hemmabyggd                                 Första balanstest (en tidigare modell kastades efter detta test)        På vattnet, den blev bra, kul att leka med.