Höstpaddling med övernattning på Finnhamns vandrarhem, 3-rätters, den 15-16 oktober.

Ledare: Pia Arkstedt, Mats Rosenholm, Mats Herbert

Nu är det dags igen för vår årliga vandrarhemstur som vi hoppas att du/ni vill följa med på. Vi bor I den stora mysiga huvudbyggnaden I 2-bäddsrum och vi kommer som vanligt att laga en 3-rätters middag gemensamt som ingår I priset. Samling vid 9-tiden vid Ljusterö färjeläge - sen åker vi gemensamt ut till Östra Lagnö där vi har en fin iläggningsplats och parkering. Vi beräknar vara tillbaks igen söndag vid tretiden.

Vi har bokat vandrarhem som måste förskottsbetalas en månad I förväg, så därför måste ni anmälas snart för att veta att komma med. Vi räknar med 14 personer på turen.

På turen gäller att:

Villkor

Priset för att delta i turen är 750 kr. Detta inkluderar kajakledarskap och planering, övernattning och 3-rätters middag. (frukost och lunch fixar du själv).

Du kan hyra kajak för 500 kr, då ingår kajak, kapell, paddel och flytväst, transporterat till startplatsen. All utrustning är ny eller nästan ny. Kajakerna är ur TAHEs sortiment: Wind 505/535/585, Reval, Reval Midi, Greenlander/Greenlander Touring, Bayspirit. Du ansvarar för att kajaken hanteras väl - inga dragningar på klippor mm. Vid tydlig vårdslöshet kan vi kräva ersättning.

Alla priser är inklusive moms.

Om du behöver något annat - säg till så försöker vi hjälpa till att fixa det.

Anmälan - gör så här

1)   Skicka ett mail till info@kajakinorrort.se och säg att du vill vara med "Finnhamn2012", vad du heter, telefon, address och om du behöver kajak eller ej . Plus kommentarer om du vill.
2)    Kajak I Norrort skickar bekräftelse att anmälan mottagits och att du är på ordinarie-listan, och ger instruktioner om hur betalning ska ske,
3)    Du betalar nu direkt. När betalning inkommit bokas din plats. Om du inte betalar riskerar du att andra kommer före och du missar din plats.
4)   Cirka en vecka innan turen får du sen mer information (troligen också förhandsinformation)

Om turen är fulltecknad får du under punkt 2 här ovan besked om det. Om du då ändå väljer att betala så hamnar du först i kölistan. De i kölistan som har betalat men ändå ej kommit med får betalningen åter (100%)

 

Villkor för avbokning:

Vid avbokning senast 2 veckor före turen  får du tillbaks 50% av din betalning.

Vid frågor - kontakta Kajak I Norrort,   info@kajakinorrort.se

Välkommen med din anmälan.