Höstpaddling med övernattning i vandrarhem, bastu, 3-rätters, den 15-16 oktober.

Ledare: Pia Arkstedt, Mats Rosenholm, Mats Herbert

Vi sticker ganska tidigt lördag för att ha hela dagen på oss, så vi hinner njuta lunch i lugn och ro och kanske en fika på Sandhamn. Paddlar från Stavsnäs utåt och sydlig eller nordlig rutt beror på vädret såklart, men paddling blir max 20 km per dag, tempot blir måttligt (turen motsvarar cirka grad 3 på 5-gradig skala). Vi övernattar i Vindalsö scoutstuga, mysig stuga med stor samlingssal och sovloft. Där ska vi basta och bada, och vi lagar gemensam middag förstås.

 

På turen gäller att:

Villkor

Priset för att delta i turen är 600 kr. Detta inkluderar kajakledarskap och planering, likaså bastu, övernattning och 3-rätters middag. (frukost och lunch fixar du själv)

Du kan hyra kajak för 400 kr, då ingår kajak, kapell, paddel, flytväst och uppdragsmatta, och allt transporteras till startplatsen. All utrustning är ny eller nästan ny. Kajakerna är ur TAHEs sortiment: Wind 505/535/585, Reval, Reval Midi, Greenlander/Greenlander Touring, Bayspirit. Du ansvarar för att kajaken hanteras väl - inga dragningar på klippor mm. Vid tydlig vårdslöshet kan du bli ersättningsskyldig.

Alla priser är inklusive moms.

Om du behöver något annat - säg till så försöker vi hjälpa till att fixa det.

Anmälan - gör så här

1)   Skicka ett mail till info@kajakinorrort.se och säg att du vill vara med "vandrarhems-turen", vad du heter, telefon, address och om du behöver kajak eller ej . Plus kommentarer om du vill.
2)    Kajak I Norrort skickar bekräftelse att anmälan mottagits och att du är på ordinarie-listan, och ger instruktioner om hur betalning ska ske,
3)    Du betalar nu direkt. När betalning inkommit bokas din plats. Om du inte betalar riskerar du att andra kommer före och du missar din plats.
4)   Cirka en vecka innan turen får du sen mer information (troligen också förhandsinformation)

Om turen är fulltecknad får du under punkt 2 här ovan besked om det. Om du då ändå väljer att betala så hamnar du först i kölistan. De i kölistan som har betalat men ändå ej kommit med får betalningen åter (100%)

 

Villkor för avbokning:

Vid avbokning senast 2 veckor före turen  får du tillbaks 50% av din betalning.
Vid avbokning senast torsdag före turen får du tillbaks 25% av din betalning.
Notera att din plats räknas som avbokad först då du fått bekräftat att vi mottagit din avbokning. Vi bekräftar avbokning via mail eller SMS.

Vid frågor - kontakta Kajak I Norrort,   info@kajakinorrort.se

Välkommen med din anmälan.