Kurs med Helen Wilson 29 juni och 3 juli 2011.

Här är nu informationen om denna kurs i kajakteknik.  Max antal deltagare är 6 per pass, vi kör flera pass.

Ledare blir Helen Wilson med assistans av Kajak I Norrort. På vattnet blir det blöta övningar, stödtag, sidotag, styrning, kontring, rollträning mm. Kursledarna är proffs, Helen är Grönlandsmästarinna i eskimåsvängar och turnerar världen runt. Kajak i Norrort är värd i detta sammanhang men kommer också kunna bistå i teknikövningarna på vattnet. Läs mer om Helen här och läs om förra årets kurs här.

Onsdagen den 29 juni kör vi två om gångar: klockan 13.00-16.00 och 17.00-20.00. Mellan omgångarna får alla deltagare en enklare middag, typ pastasallad och får chansen att prata kajak mm.
Söndagen den 3 juli kör vi två om gångar: klockan 10.00-13.00 och 14.00-17.00. Mellan omgångarna får alla deltagare en enklare middag, typ pastasallad och får chansen att prata kajak mm.

Vi har gjort en grov nivåindelning för att alla ska få ut det mesta av det, men OBS! - eftersom Helen går runt i vattnet och hjälper/visar en i taget så gör det inget om man är på olika nivå, så därför kan du ändå anmäla dig på den tid som passar dig. Kajak i Norrort kommer också vara i vattnet och instruera.  Om du känner dig osäker på om du är duktig nog från början, så kan vi arrangera uppfräshningskväll tex. på tisdagen. Säg till I så fall så lägger vi in extra tillfälle.

Onsdag 29 juni 13.00-16.00: Pass A - huvudsakligen för dig som inte paddlat så mycket men ändå inte tycker man behöver vänta med att lära sig "allt". Även "redan-rollare" kan vara med på pass A och C också, eftersom alla får individuella övningar på sin nivå
Onsdag 29 juni 17.00-20.00: Pass B - huvudsakligen för dig som försökt rolla lite och kanske lyckats ibland men vill bli säker. -- FULLBOKAT

Söndag 3 juli 10.00-13.00: Pass C - huvudsakligen för dig som försökt rolla lite och kanske lyckats ibland men vill bli säker. Även "redan-rollare" kan vara med på pass A och C också, eftersom alla får individuella övningar på sin nivå-- FULLBOKAT
Söndag 3 juli 14.00-17.00: Pass D - huvudsakligen för dig som kan rolla men vill lära dig fler saker. --
FULLBOKAT

På kursen gäller att:   

Villkor

Priset för att delta i kursen är 700 kr. Du får frukt och pastasallad i pausen mellan olika pass.

Du kan hyra kajak för 150 kr, då ingår kajak, kapell, paddel, flytväst och uppdragsmatta, och allt transporteras till startplatsen. All utrustning är ny eller nästan ny. Kajakerna är ur TAHEs sortiment: Wind 505/535/585, Reval, Reval Midi, Greenlander/Greenlander Touring, Bayspirit. Denna gång är vi på sandstrand så riskerna är små, men du ansvarar för att kajaken hanteras väl. Vid tydlig vårdslöshet kan du bli ersättningsskyldig.

Om du redan nu vill beställa Helens DVD kan du också göra det nu så ange det vid anmälan betalning så skickar vi den till dig i förväg så kan du börja "tjyvträna" redan nu.

Alla priser är inklusive moms.

Om du behöver något annat - säg till så försöker vi hjälpa till att fixa det.

Anmälan - gör så här

1)    Skicka ett mail till info@kajakinorrort.se och säg att du vill vara med på "HelenWilson - kurs A/B/C/D", dag och tid, vad du heter, telefon, address och om du behöver kajak eller ej .  Likaså, vill du beställa DVD direkt så skriv det också. Och övriga kommentarer om du vill.
2)    Kajak I Norrort skickar bekräftelse att anmälan mottagits och att du är på ordinarie-listan, och ger instruktioner om hur betalning ska ske,
3)    Du betalar nu direkt. När betalning inkommit bokas din plats. Om du inte betalar riskerar du att andra kommer före och du missar din plats.
4)   Cirka en vecka innan turen får du sen mer information (troligen också förhandsinformation)

Om turen är fulltecknad får du under punkt 2 här ovan besked om det. Om du då ändå väljer att betala så hamnar du först i kölistan. De i kölistan som har betalat men ändå ej kommit med får betalningen åter (100%)

Villkor för avbokning:

Vid avbokning senast 2 veckor före turen  (15 juni)får du tillbaks 50% av din betalning.
Vid avbokning senast måndagen före turen (27 juli) får du tillbaks 25% av din betalning.
Notera att din plats räknas som avbokad först då du fått bekräftat att vi mottagit din avbokning. Vi bekräftar avbokning via mail eller SMS.

Vid frågor - kontakta Kajak I Norrort,   info@kajakinorrort.se

Välkommen med din anmälan.